Aktiviteter

Innkalling til årsmøte i avlsråd og ring for schweizerstøver

Møtested: Nesset Skydsstasjon

Lørdag 25. mai, Ca. kl. 17.00

 Saksliste:

  1. Åpning
  2. Valg av møteleder, sekretær og to personer til å underskrive protokoll.
  3. Beretning fra ringen og avlsrådet
  4. Regnskap
  5. Medlemskontingenten
  6. Valg
  7. Innkomne forslag
  8. Eventuelt
  9. Premieutdeling/utmerkelser

Saker som medlemmer ønsker behandlet på årsmøtet, og frasigelser av verv, må være styret i hende 14 dager før møtet, dvs. innen 12. mai.

Valg:

Styret

Tore Nylehn                         Leder                          Ikke på valg

Kurt Arild Korsbøen               Kasserer                       På valg

Jan Ingar Bakkely                  Styremedlem                 Ikke på valg

Marianne R. Grønvold           Medlem/Redaktør           Ikke på valg

Gøran Månsson                     Varamedlem                  På valg

Revisorer

Håvard Bakken                      Revisor                         På valg

Kai Gjestvang                        Revisor                         På valg

 

Valgkomite   

Line Fredheim                      Leder valgkomité              På valg

Ole Ingolf Saga                      Valgkomité                     Ikke på valg

Erik Schnell                            Valgkomite                   Ikke på valg

Invitasjon til Schweizerstøvertreff

Schweizerringen inviterer med dette til Schweizerstøvertreff 24.-26. mai 2013. Treffet legges til Buskerud Harehundklubbs «Hokksund-utstilling» på Lampeland 26. mai. Vi håper at du/dere tar turen denne helga for årsmøte, utstilling og moro og sosialt samvær med andre schweizerstøvereiere.


Schweizerringen har fått booket noen hytter og rom ved Nesset Skydsstasjon, 5 minutters kjøring fra utstillingsområdet. Det er også muligheter for oppstilling av campingvogner.


Årsmøte for avlsråd og rasering holdes her, lørdag 25. mai. Se vedlagt innkalling.


For booking av hytte/rom, ta kontakt med Tore Nylehn på tlf +47 905 03610. Det er begrenset med sengeplasser, så "først til mølla-prinsippet" gjelder. Det er gode fasiliteter for bobil/campingvogn for dem som har mulighet til det.


Hokksund-utstillingen arrangeres ved Lampeland Hotell søndag 26. mai. Dommer for vår rase denne dagen er Jan Myrvold.


Påmeldingsfristen er 5. mai. Pris: 350 kr. Påmelding gjøres på web, eller sendes Buskerud Harehundklubb, v/ Sverre Hennum, Brekkeveien 3A, 3055 KROKSTADELVA, eller epost: sverre.hennum@s-heiendom.no


Betaling til kontonummer 1202.40.11311. Merk innbetalingen Utstilling nedre Buskerud, reg.nr og navn.

Schweizertreff 2012

Årets schweizerstøvertreff gikk av stabelen andre helga i juni i Elverum, med utstilling på Hedmark HHKs utstilling på Norsk skogmuseum.


Fredag kom de fleste til campingen og de ble felles grilling og sosialt samvær med mye moro, før det ble utstilling på lørdag. 59 hunder var påmeldt utstillingen, hvorav hele 23 schweizerstøvere. Kjempebra! For andre helg på rad var det Xo til Ronny Steen som stakk av med BIR, forran Løsti til Stein Liseth som ble BIM. Ekstra stas var det at Xo også trakk det lengste strået i konkurransen om utstillingens vakreste hund!


Lørdag ettermiddag ble det årsmøte.. Den største forandringen ser vi i at Tore Nylehn har overtatt etter Edgar Saga som leder. Vi retter en STOR TAKK til Edgar for jobben han har gjort med å lede oss i to år. Det ble også vedtatt at det skal etableres en redaksjonskomité, som skal jobbe med ny hjemmeside og lette og forbedre arbeidet med medlemsbladet. Fyldigere referat kommer senere. Flere bilder vil også bli lagt ut i det eksterne galleriet. Etter årsmøtet ble igjen grillene tent og vi kan oppsummere schweizertreffet som like trivelig i år, som tidligere!

BIR og BIS Xo, eier: Ronny Steen

Schweizerringen på Harehundfestivalen 2 - 3 juni 2012

2.-3. juni var Schweizerringen på plass på harehundfestivalen som ble arrangert på NKKs internasjonale utstilling i Drammen. 


Schweizerringen hadde stand sammen med de andre raseringene og Norske harehundklubbers forbund.


Rundt 180 harehunder ble stilt på utstillingen, hvorav 5 schweizerstøvere. Av disse ble Xo til Ronny Steen BIR, og plukket også med seg sitt andre cert på to dager.


Gratulerer! Moro at en ruhåret schweizer får vist seg fram litt!

BIR: Xo, eier: Ronny Steen

Damekampen

24. september 2011 ble det skrevet norgeshistorie da Norsk harehundklubb arrangerte "Damekampen", en harehundprøve - kun for jenter. 20 hunder var påmeldt, og etter fratrekk for skader, løpetid osv sto det igjen med 17 startende hunder. Av disse 17 var det hele 4 schweizere. Disse var NUCH NV-10 Blanko med Ann Kristin Måbø, Balder med Anfrid Stølnes, Nord-V 2010 Gullbårhøgda's Vilja med Line Fredheim og Kimbekkdalen's Klinge I I sammen med Marianne Grønvold.

Totalt ble fem hunder premiert, og to av disse var schweizere. Disse var Blanko med 3. ÅP og totalt nr. 5 og Klinge med 2. ÅP og totalt nr. 3. En kjempeflott opplevelse, og veldig lærerikt. Dette arrangementet anbefales til alle jenter/damer, spesielt til de som ønsker å lære litt! Så vi jentene lurer når litt på om dere mannfolka hadde fått til det samme? ;-) Du kan lese mer om damekampen her.

Schweizerringen

Siden 1901